Skip to main content

Legal 500 je općepriznati neovisni pravni vodič na svijetu. Odvjetnička društva i pojedinačni odvjetnici preporučuju se isključivo na temelju svojih postignuća. 

Na novo objavljenoj ljestvici Legal 500 EMEA 2021., odvjetničko društvo Kovačević Prpić Simeunović d.o.o. po prvi puta je rangirano kao vodeće (Top-Tier) odvjetničko društvo u području prometa te na trećem mjestu (Tier 3) u području EU-a i tržišnog natjecanja. KPS je također rangiran na drugom mjestu (Tier 2) u području bankarstva, financija i tržišta kapitala, području trgovačkog prava, prava društava te pripajanja i akvizicija (M&A), kao i u području radnog prava.  Na trećem mjestu (Tier 3) KPS je rangiran u području rješavanju sporova. 

Pojedinačni odvjetnici iz tima KPS-a također dobro kotiraju na ljestvici. Partneri Dinka Kovačević, Martina Prpić i Danijela Simeunović preporučeni su odvjetnici u brojnim područjima prakse, dok su Dino Simonoski Bukovski i Ana Novaković rangirani kao drugi ključni odvjetnici. 

Ponosni smo što je Dinka Kovačević imenovana vodećom osobom za trgovačko pravo, pravo društva te pripajanja i akvizicije (M&A), dok je Danijela Simeunović imenovana kao partner nove generacije za područje prometa te bankarstvo, financije i tržište kapitala. 

Recenzije klijenata poput „Društvo je dobro organizirano, brzo odgovaraju i poslovno su orijentirani“ ili „Tim je poletan i proaktivan“ veliko su priznanje našem radu i poticaj za buduće izazove. 

Najveća vrijednost društva su ljudi, stoga čestitamo cijelom timu KPS-a i svim ostalim preporučenim odvjetničkim uredima odvjetnicima.

Detaljnije informacije o našem položaju na ljestvici potražite na ovoj poveznici.