Skip to main content

Pravna rješenja
prilagođena potrebama klijenta

KOVAČEVIĆ PRPIĆ SIMEUNOVIĆ je hrvatsko odvjetničko društvo koje pruža pravne usluge poslovnim klijentima na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku. KPS vode tri partnerice sa širokim iskustvom i znanjem poslovnog prava uz tim stručnih kolega i suradnika.

Naš tim pruža usluge pravnog savjetovanja domaćim i stranim klijentima u njihovom dnevnom poslovanju, savjetuje klijente na složenim projektima i transakcijama te ih zastupa u sudskim i upravnim postupcima.

Posvećeni smo trajnom podizanju kvalitete rada i razumijevanju potreba naših stranaka ovisno o industriji iz koje dolaze, kako bismo pružili usluge usmjerene na pronalaženje rješenja. Odlučni smo u izgradnji dugoročnih odnosa sa svojim strankama s ciljem sustavnog razvoja odgovornog poslovanja koje naše stranke prepoznaju.

Međunarodna suradnja

KPS je član nekoliko priznatih stručnih organizacija u kojima ostvaruje svoju međunarodnu prisutnost, kao što su Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora (AHK) i Global Business Lawyers Alliance (GBL Alliance). Naši odvjetnici aktivno sudjeluju u radu International Bar Association (IBA), European Air Law Association (EALA) i drugih međunarodnih udruženja.

Društvo sudjeluje u brojnim prekograničnim projektima, te je izgradilo dugoročne odnose s inozemnim uredima iz Europe, Azije i Amerike. Osobitu pažnju posvećujemo razvoju kvalitetne regionalne mreže s prepoznatim odvjetničkim društvima iz jugoistočne Europe. Na taj način možemo ispuniti zahtjeve naših klijenata i preporukom kontakata za usluge pravnog savjetovanja u regiji i svijetu.

The "business-minded and knowledgeable" team at Kovacevic Prpic Simeunovic provides a "strong service" to clients

Legal 5002019 rankings

Praised for its "business-minded approach"

Legal 5002019 rankings

Responsive and solutions-oriented

Legal 5002019 rankings

In the majority of cases they already know the answers and they are able to solve problems very quickly.

Chambers and partners

Reachable 24/7 and understanding us very clearly.

Chambers and partners

They always respond quickly, even though I know they have lots of other work to do. They don't mind if they have to stay longer and are always available for me.

Chambers and partners

Very reassuring and reliable approach to issues they handle for us.

Chambers and partners

Obratite nam se

s vašim upitom

Kontaktirajte nas