Kvaliteta usluge KPS-a počiva na stručnom i predanom timu.

Posvećeni smo pronalaženju znatiželjnih, ambicioznih i svestranih pravnika koji će se uklopiti u našu dinamičnu i kolegijalnu radnu okolinu.

Vodimo računa o kontinuiranom obrazovanju i usavršavanju naših kolega te ih potičemo u znanstvenom radu, sudjelovanju na konferencijama i inozemnim praksama.

AKTUALNE PRILIKE

Vježbenik sa ili bez položenog pravosudnog ispita

Kovačević Prpić Simeunović d.o.o., odvjetničko društvo iz Zagreba zapošljava motiviranog vježbenika sa ili bez položenog pravosudnog ispita.

Što tražimo

Od kandidata se očekuje izvrsnost tijekom studija i izvrsno znanje engleskog jezika. Sudjelovanje u dodatnim aktivnostima tijekom studija te dobro poznavanje njemačkog jezika je prednost.

Tražimo kandidate koji se zanimaju za sva ili neka područja poslovnog prava (statusno i M&A, financiranje, radno pravo, pravo trgovačkih ugovora, stvarno pravo i nekretnine, prometno pravo, energetsko pravo, tržišno natjecanje i državne potpore, zaštita podataka, IT i sl.) te pokazuju sposobnost za timski rad, odgovornost, samostalnost, preciznost te fleksibilnost u radu.

Što nudimo

Nudimo ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rad, zanimljiv i raznolik posao u svim područjima trgovačkog prava, rad s inozemnim i domaćim pravnim osobama iz različitih djelatnosti, mogućnost usavršavanja i napredovanja uz kolegijalnu i poticajnu radnu okolinu.

Kako se prijaviti?

Ako ispunjavate uvjete koje tražimo, prijavu sa životopisom na hrvatskom i engleskom jeziku, kao i eventualnim dokazima o poznavanju jezika ili preporukama pošaljite do 2. svibnja 2023. godine na e-mail adresu: durda.vidovic@kps-law.com s predmetom: „Prijava za posao“.

Odabranim kandidatima ćemo se javiti za razgovor. Svima ostalima zahvaljujemo na prijavi.

PRAKSA U KPS-u

Ako ste student prava četvrte ili pete godine, u Hrvatskoj ili inozemstvu, i zanima vas pobliže se upoznati s funkcioniranjem odvjetničkog društva koje pruža usluge poslovnim subjektima možete nam se javiti tijekom cijele godine.

U okviru prakse imat ćete priliku, uz upute i nadzor mentora, sudjelovati u svakodnevnom radu našeg ureda, od istraživanja i analize različitih pravnih problema preko pisanja jednostavnijih dopisa, podnesaka i drugih pravnih dokumenata do praćenja sudskih rasprava.

Prijavu za studensku praksu sa životopisom možete poslati na